30/9/09

Madonna’s Revolver

Πουλάκια μου, όλο νέο τραγουδάκια σας έχω…

Δεν τρελάθηκα :-(

Κανονικά post, λίαν συντόμως.. Αυτά είναι snack! :D

Το νέο τραγούδι της Britney Spears!

3. Έτσι λέγετε το νέο τραγούδι της Britney Spears. Ok, όσο μου αρέσουν τα threesomes, μου αρέσει και το τραγούδι.

 

Meh… τουλάχιστον προσπαθεί, I guess..

27/9/09

“Straight” men suck Bananas on YouTube!

Are you.. banana-curious?

Νέο trend στο YouTube! Αυτά είναι…

 

Αυτός, ξέρει ΠΟΛΥ καλά τι κάνει! ;-)

 

Εδώ μας αρέσει…

 

Φιλόδοξος..

 

Και ο επιδειξίας..

 

Έχει πολλά ακόμη, αυτά είναι μια μικρή επιλογή…

26/9/09

Madonna and Lady GaGa join their Vaginas!

lady-gaga-and-madonna Η αγαπημένη μας Madonna και το νέο αστέρι της pop, Lady GaGa, ένωσαν τα vaginas τους στο Marc Jacobs 2010 Spring Fashion Show @NY State Armory in New York City πρόσφατα. Η Μαντόνα, φορούσε κανονικά ρούχα σαν άνθρωπος, ενώ κλασικά η Γκαγκάνη προσπαθεί πολύ σκληρά και τα κάνει όλα χάλια.. Παρόλαυτα, εγώ ακούω ακόμη τα τραγούδια της.

Η Madonna είπε πως την κολακεύει που τη συγκρίνουν με τη Λαίδη Γκαγκάνη, ενώ σημείωσε πως όταν την είδε στα MTV VMA 2009, της φάνηκε πως πήγαινε στο καρναβάλι της Βενετίας και την βρήκε πολύ όμορφη.

Όταν ρωτήθηκε για την κόρη της Λούρδη και το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα της, η Μαντόνα, σε μία προσπαθεια να φανεί motherish, είπε πως έχει σχολείο αύριο και είναι ήδη tucked-in-bed, είναι νέα αλλά δείχνει ενδιαφέρον.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ η Λούρδη και έχω δηλώσει πως πιστεύω πως θα γίνει πολύ όμορφη γυναίκα.

25/9/09

Paris Hilton so obviously “loves the gayz”

parishilton Η ξεχασμένη από τον κόσμο Paris Hilton, κατάφερε να ενοχλήσει την γκέι κοινότητα της Ιταλίας στις 14/09, όταν αρνήθηκε να κρατήσει ένα πλακατ ενάντια στην ομοφοβία.

Εμφανίστηκε στο Join the Gap, @Borgo del Tempo Person club in Milan, που διοργανώθηκε από το γκρουπ γκέι δικαιωμάτων Arcigay. Ενώ ήταν στη σκηνή, η drag-queen host, την ενημέρωση για τις πρόσφατες επιθέσεις ενάντια ομοφυλοφίλων στη χώρα. Η απάντηση της Χίλτον ήταν η εξής: "That is not hot and it's mean and wrong and I love and support you guys and I hope people stop being mean."

Ωστόσο, όταν της ζητήθηκε να κρατήσει το πλακάτ που στην ουσία αντιπροσώπευε αυτά που νωρίτερα είπε, δηλαδή "Stop Homophobia", αγνόησε το αίτημα τους και ζήτησε απλά από τον DJ να ξεκινήσει τη μουσική.

Μόλις το κοινό κατάλαβε τι έγινε, την γιούχαρε και την έδιωξε από τη σκηνή. Φυσικά αργότερα η λούζερ Χίλτον άλλαξε γνώμη και για λίγο κράτησε την ταμπέλα και έκανε μέχρι και post στο Twitter της για το πόσο "αγαπάει τους γκέι"...

Ιδού η ταμπέλα που κράτησε...

Η πιο ηλίθια ερώτηση “Do you like the str8 people or the gay people?”

“The gayz, I love them….”

Μας έπεισες ηλίθια… Μετά απορούμε που δεν μας παίρνουν στα σοβαρά.

Google News by a Google Fanboy (that’s me!)

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, σας έχω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ νέα! Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες 2 features που ήθελα σε Google υπηρεσίες ήρθαν!

Ξεκινάμε με το πρώτο. Gmail push mail and contact/calendar sync for iPhone and Blackberry and Windows Mobile (but we don’t really care about that do we?) Τόσο καιρό είχε push μόνο στο Android, κάτι που το έκαναν στην αρχή για να στηρίξουν την νέα πλατφόρμα, αλλά πλέον έχει εδραιωθεί. Η υπηρεσία υποστηρίζει και χρήστες Google Apps (πρόσφατα έγινα και εγώ!)

Δεύτερον, επιτέλους το Picasa υποστηρίζει face recognition, όπως είχε και το Picasa Web Albums, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο και επιπλέον έχει διευκολύνει κατά πολύ το geo-tagging των φωτογραφιών. Αυτό βέβαια δεν μας απασχολεί καθώς το 99% των φωτογραφικών μηχανών δεν έχουν GPS. Αφορά μόνο τις φωτογραφίες που παίρνουμε με κινητά που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία.

 

Οπότε, πλέον έχουμε ΚΑΙ Google Sync ΚΑΙ νέο Picasa πιο χρήσιμο από ποτέ!

24/9/09

Mehcad Brooks supports gay rights!

Όλοι τον γνωρίζουμε από τον ρόλο του στις Desperate Housewives και πλέον από το ρόλο του στο True Blood. Έχει καταπληκτικό σώμα και γενικά είναι από τα καλύτερα γκομενάκια που κυκλοφορούν στην τηλεόραση σήμερα, οπότε είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ο mahler76 και ο Zero Point δεν τον ξέρουν…

Ο Mehcad Brooks είχε πει:

"I don't even like clothing. If I had my way, I'd walk around the street... with just a pair of socks on."
-Mehcad Brooks

Διστάζει να δεχτεί τον εαυτό του σαν sex symbol και σε μία συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα είπε τα εξής:

"I haven’t even gotten that far (thinking about settling down). But yeah, I want a wife, I want kids. The whole thing. But I’m also not even concerned with marrying somebody until it’s legal for everybody to get married. And what I mean by that is the whole Prop 8 thing. I find it really offensive. I just find it really problematic when you start throwing people’s rights away. Until we get our gay brothers and sisters back into a realm of consciousness that everyone else is in, it’s just not right. A woman who’s getting married — it’s probably going to be a gay man who made her dress, and a gay man who’s doing her hair and makeup, but he can’t get married. How messed up is that?"

Που σε μία σχετικά ελεύθερη μετάφραση:

“Δεν έχω σκέφτει τόσο μακρυά (σχετικά με το να νοικοκυρευτεί). Αλλά ναι, θέλω μία σύζυγο, θέλω παιδιά. Τα θέλω όλα αυτά. Αλλά δεν με απασχολεί το να παντρευτώ με κάποια, μέχρι να είναι νόμιμο για όλους να παντρευτούν. Αυτό που εννοώ είναι πως βρίσκω το Prop 8 πολύ προσβλητικό. Το βρίσκω προβληματικό όταν αρχίζεις να καταργείς τα δικαιώματα των ανθρώπων έτσι απλά. Μέχρι να έχουμε τα ομοφυλόφιλα αδέρφια και αδερφές μας στον ίδιο συνειδησιακό κόσμο που όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα, απλά δεν είναι σωστό. Μία γυναίκα που παντρεύεται –πιθανότατα ένας γκέι άντρας έφτιαξε το φόρεμα της και ένας γκέι άντρας θα φτιάξει τα μαλλιά και το μεηκ απ της, αλλά αυτός δεν μπορεί να παντρευτεί. Πόσο χάλια είναι αυτό;”

Δεν είναι αξιολάτρευτος; Αλλά αν δείτε τις φωτογραφίες του, θα δείτε ότι είναι ΠΟΛΥ αξιολάτρευτος…

6a00d8341c6d4753ef0115714a41e8970b-800wi 6a00d8341c6d4753ef0115714a410a970b-800wi 6a00d8341c6d4753ef011570550426970c-800wi 6a00d8341c730253ef0120a5c5b0a6970c spl121196_001

Θέλω έναν τέτοιο…

23/9/09

Mika: “Call me bisexual” – Η συνέντευξη του στο ολλανδικό Gay&Night

Mika

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Ολλανδικό περιοδικό Gay&Night, ο γνωστός τραγουδιστής Mika, απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να είναι κρυφή αδερφή. "Just call me bisexual" είναι η αποστομοτική του (;) απάντηση σε όσους τον έχουν πρήξει σχετικά με το θέμα.

Ο άνθρωπος έχει ταλέντο στη μουσική, τώρα αν είναι γκέι μας μάρανε. Βέβαια, αγαπάμε το κουτσομπολιό οπότε Ok!

Συνεχίζοντας είπε:

"I don't think it's relevant, at least not at this stage. I think it's really helpful to separate the 'person' from the 'artist'."

Way to go Mika!

"I've never ever labeled myself. But having said that; I've never limited my life, I've never limited who I sleep with. So, whatever. (…) Call me whatever you want. Call me bisexual, if you need a term for me."

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν θεωρεί τον εαυτό του ως πρότυπο για τους έφηβους:

"There are ways of being a role model without having to always having to establish yourself with a label. Let's say if you're a 16-year-old guy, and you're not sure about your sexuality, you should be as free as you want."

"Having a role model who makes you feel like it's alright to do whatever you want, without the pressure of a label, I think that's a good thing as well. I think there's a million different ways to do it, there isn't only one. And I hope I'm right."

Πρόσφατα έκανε ένα βίντεο που μόνο δεν έγραψε στο κούτελο του ότι είναι gay/bi/curious/whatever. Δείτε το παρακάτω:

Gay Zombie Porn!

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Έχεις γυρίσει όλα τα τσοντοsite και τίποτα δεν σου φαίνεται πρωτότυπο ή νέο; The Gaytto found the solution to your problem! :D

Ο Bruce LaBruce (μα καλά πλάκα μας κάνει;), γύρισε μία γκέι τσόντα, όπου ονομάζεται L.A Zombie και όπως πολύ κατάλαβαν οι high iq readers μου (μόνο τέτοιους έχω), η ταινία θα περιλαμβάνει Zombies που θα κάνουν σεξ με άντρες. Θέλω να την δω αυτήν την ταινία, δέχομαι προτάσεις για ομαδικές προβολές… Ok, that was innapropriate, αλλά για τσόντες μιλάμε. Στην “ταινία” πρωταγωνιστεί ο λατρεμένος Francois Sagat που μας έχει συνηθίσει στην ποιότητα. Άντε, να βλέπουμε αλλαγές στην gay porn industry! Ωραία θα ήταν να έκαναν κάποια τσόντα με θέμα ..χμ… δεν μπορώ να βρω κανένα concept. Καλά που δεν γυρίζω τσόντες θα είχα κλείσει το μαγαζί..…

zombie-01 zombie-02 zombie-03 zombie-04

[via]

22/9/09

Η Angelina Jolie επισκέπτεται την Σομαλία!

SPL127814_002

Χθες (21/09) η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε πρόσφυγες από τη Σομαλία στο καταφύγιο Dadaab πάνω στα σύνορα Κένυας-Σομαλίας για να τονίσει τις ανησυχίες της σχετικά με τον υπερπληθυσμό του καταφυγίου και την έλλειψη καθαρού νερού.

285.000 πρόσφυγες ζούνε σε χώρο που προορίζεται για 90.000!

Φορώντας απλά ρουχαλάκια, όπως συνηθίζει να φοράω εκτός ταινιών, πέρασε τη μέρα της κάνοντας βόλτες μέσα στο καταφύγιο.

Μη σας τα πολυλογώ, πάλι το έκανε το καλό της η Αντζελίνα.. Εγώ λέω πήγε για να βρει και το επόμενο παιδί που θα υιοθετήσει.

Περιμένουμε την κίνηση της Μαντόνα! Το ξέχασε το Malawi, πήρε τον David και την έκανε με μπάντες...

Sexy Tuesday!

2

#1 Έλα να μου μάθεις τέννις!

4

#2 Τα ταττού δείχνουν το δρόμο…

5

#3 ΑΥΤΟΙ μου αρέσουν εμένα! :-) Buff and defined… Ah..

a

#4 Τέλειο σώμα αλλά αυτός μας τα χάλασε το πρόσωπο…

c (1)

#5 Λιώνω! Τι άντρας ρε μαλάκα! Όχι, δες κοιλιακό, δες πόδι, δες χέρι… Στήθος.. όλα!

c

#6 Αυτός είναι ο αγαπημένος μου, κάτι έχω με τα μικρά μάτια και με τραβάνε δεν ξέρω γιατί… Boyfriend / Wicked Sex Material

d (1)

#7 Sexy guy, but not my type.

d (2)

#8 Πολύ stylized για τα γούστα μου.

d

#9 Άνετα…

e (1)

#10 Άνετα #2… love the abs :D

e (2)

#11 Nah… I wonder why I even posted him.. anywho!

e

#12 Αυτή η φωτο παίζει να είναι απλά από έναν άνθρωπο που την έβαλε σε σελίδα γνωριμιών. Όπως και να έχει το παιδί έχει φανταστική εμφάνιση και σώμα.. Προσέξτε πως έχει αποτριχωμένες μασχαλίτσες… hot! Plus, έχει Apollo’s Belt και αυτό το blog είναι fan των A.Bs!

Πως θα έχετε Apollo’s Belt; Βρήκα αυτό το βίντεο.. Δεν ξέρω αν κάνει καλό στη μέση βέβαια να κάνεις έτσι. Οπότε don’t try this at home without consultation.

 

Καλή συνέχεια στη μέρα σας αγαπημένοι μου αναγνώστες!

Ο αντίζηλος της Shakira! He-Wolf!

Τρέεεεεεεεεεεμει ο θρόνος της Shakira, μετά την δημοσίευση αυτού του βίντεο…

Χωρίς πλάκα, ο τύπος το κάνει καλά! Παρ’ όλα αυτά κρατάει και μια δόση αστείου μέσα! Τρομερή παραγωγή!

21/9/09

Google Wave to be available from September 30th to selected users

google-wave-wallpaper-2 Όπως γνωρίζετε όλοι όσοι με διαβάζετε καιρό, είμαι τεράστιος fan της Google, πολλοί με έχουν “κατηγορήσει” πως παίρνω προμήθεια για κάθε έναν που εγγράφω στο Gmail, ΑΛΛΑ! Να ξέρετε, αυτό δεν είναι αλήθεια. Επίσης, πεορόσφατα, γνώρισα κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο στο Gmail, από ότι εγώ. Εγώ είμαι κοντά στο 43-45% ενώ αυτός είναι στο 97%! Ένιωθα μία απειλή και βγήκε το ανταγωνιστικό μου, αλλά δεν πειράζει, αυτό συμβαίνει σε πολλούς γκέι –και μη-, υποθέτω είναι φυσιολογικό.

Λοιπόν, έμαθα πως στις 30 Σεπτεμβρίου θα δωθούν 100.000 θέσεις σε χρήστες και σταδιακά θα δίνονται περισσότερες. Ελπίζω να είμαι μέσα σε αυτούς μιας και είμαι από τους παλαιότερους χρήστες του Gmail, από το 2004.

Επίσης το Google Wave, θα χρησιμοποιεί τεχνολογία HTML5 η οποία δεν υποστηρίζεται καθόλου από τον IE6. Ναι μερικοί ΑΚΟΜΗ χρησιμοποιούν Internet Explorer 6, αν έχουν το Θεό του. Αν δεν ξέρεις να αναβαθμίζεις τον browser σου χάνι, άσε τους υπολογιστές και πάνε σε καμιά σπηλιά να ζωγραφίζεις γαζέλες. Γίνεται τεράστιο promotion στους χρήστες του IE6 μέσω διαφόρων sites της Google όπως το YouTube ώστε να αλλάξουν browser και να χρησιμοποιούν Google Chrome, ο οποίος όλως παραδόξως ενίοτε κολλάει μόνο σε ΕΝΑ site… Όποιος βρει ποιο, θα χαίρει της εκτίμησης μου.

Σας παρακινώ να αφιερώσετε 10 λεπτά για να δείτε την abridged έκδοση της παρουσίασης του Google Wave και εάν σας ενδιαφέρει, να δείτε και ολόκληρη την παρουσίαση που διαρκεί περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά. Εννοείται εγώ είδα και τις δύο. Η Stephanie είναι τόσο γλυκιά :-)

Google Wave Presentation – Abridged

Και για τους hardcore, εδώ θα βρείτε ολόκληρη την παρουσίαση!

Το σημαντικό που ίσως σας ενδιαφέρει, είναι η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ του Google Wave στα blogs, για real time συζητήσεις. Αυτό θα αλλάξει την μορφή των σημερινών blogs. Οπότε, ετοιμαστείτε!

Νομίζω αυτά ήθελα να πω, ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα και μετά πρέπει να κάνω edit.

[via]

20/9/09

Ο Robbie Williams την πέφτει στον Νίκο Αλιάγα!

Ο αγαπημένος για πολλούς (αλλά όχι για μένα), Robbie Williams, έδωσε μία συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα στο ραδιόφωνο. Ο Robbie την πέφτει τον Νίκο Αλιάγα λέγοντας πόσο σέξυ είναι και μετά αναφέρει 10 φορές την κοπέλα του για να έρθει στα ίσια του. Αργότερα μιλάνε για την καταγωγή της στάσης 69 καθώς και για άλλα πράγματα τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο..

Προσωπικά τον βαρέθηκα. Ακούγοντας τον να μιλάει θεώρησα πως είναι πολύ ζώον. Σε μια φάση μιλάει για ναρκωτικά λες και είναι κάτι καλό.

Overrated.

 

Όπως και να έχει, είναι καλός τραγουδιστής… Τώρα σαν άτομο γάμησέ τα.

18/9/09

Το ΚΑΝΟΝΙΚΟ video clip του Celebration!

Η Νιτσα είχε βγάλει πρώτα την beta έκδοση του video clip και επιτέλους τώρα έβγαλε και το κανονικό. Έχει μέσα επαγγελματίες χορευτές, όχι όπως το πρώτο.

 

Προσέξτε την Lourdes στη 2:46 που φοράει νυφικό! Αυτή η κοπέλα, πρώτον θα γίνει γυναικάρα και δεύτερον πρέπει να πήρε το ταλέντο της μάνας της! Βρήκαμε ήδη τη διάδοχο!

Κωνικά βυζιά lulz!

Η Jennifer Anniston κάνει καντάδα στην Ellen DeGeneres!

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο σκεφτόμουν την Ellen να θέλει να αρπάξει την Jennifer, αλλά μετά θυμόμουν πως είναι παντρεμένη με την Portia DeRosi και μου χαλούσε τη σκέψη.

Εμένα δεν με έπεισε πάντως η Jennifer, ήταν κατάφορα στημένο, ακόμα και η αναφορά στο Idol. Meh…

 

16/9/09

Dieux du Stade 2010: Making of Video

 

Αν είσαι gay και δεν ξέρεις το ημερολόγιο Dieux du Stade, τότε να πας να κάνεις αίτηση για αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού στο Δημαρχείο άμεσα. Δεν σε θέλουμε! Δεν νοείται κάποιος που του αρέσουν οι άντρες να μην γνωρίζει αυτό το θρυλικό πλέον ημερολόγιο. Η αγαπημένη μου βέβαια χρονιά ήταν όταν φωτογραφήθηκε ο Frederik Michalak και βλέπετε την αγαπημένη μου φωτογραφία παρακάτω. Του έχω τεράστια αδυναμία, όπως σε όλους τους φουσκωτούς, αρρενωπούς, άτριχους άντρες με ωραία πρόσωπα. Ναι, συνδυάζεται το αρρενωπός με το άτριχος. Κάθε φορά που βλέπω τόσους άντρες μαζί, δεν μπορώ παρά να αρχίσω να σκέφτομαι διάφορα. Καταλαβαίνετε.

 

Αγαπημένη φωτογραφία από τα ημερολόγια:

michalak

Και ακόμη μία από τον Frederik…

frederic_michalak

Έρωτας…

12/9/09

Meet Adam!

He is soooo my type! :P

UPDATE!

NEW PIC :D

4a305d2443b30

Μας ξέφυγε!

4a3eaf8a7a1d5 4a3eafa958d79

11/9/09

guyswithiphones.com Best Of #2!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

10/9/09

Sex and the City 2 Retro Scenes

Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να κάνουν flashback στις 4 γηραιές κυρίες του SATC. Εγώ το βρίσκω κιτς. Ως τώρα διέρευσαν φωτογραφίες από τις σκηνές της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall. Απολαύστε στυλ και καλογουστιά :Ρ

Sarah Jessica Parker

90901M6_PARKER_B-GR_01 90901M8_PARKER_B-GR_08 90901M8_PARKER_B-GR_09 90901M8_PARKER_B-GR_10 90901M8_PARKER_B-GR_11 sarah_jessica_parker_1_wenn sarah_jessica_parker_2_wenn sarah_jessica_parker_03_wen spl123202_001 spl123202_019 spl123205_011

Kim Cattrall

90909W5_CATTRALL_B-GR_01 90909W5_CATTRALL_B-GR_04 90909W5_CATTRALL_B-GR_06(2) 90909W5_CATTRALL_B-GR_09 kim_cattrall_05_wenn5349557 kim_cattrall_06_wenn5349558 kim_cattrall_07_wenn5349559 spl124539_001 spl124539_004 spl124539_008 spl124539_016

ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΡΟΥΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Blog Widget by LinkWithin
Grab this Widget ~ Blogger Accessories