31/12/09

Καλή Πρωτοχρονιά, ευτυχισμένο το 2010!

Εμείς όλοι εδώ (lol) στο The Gaytto, σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το νέο έτος 2010, με υγεία, πρόοδο, ειρήνη στον κόσμο, λιγότερη πείνα και βία, λιγότερη αδικία, λιγότερο κακό γενικά.

Περισσότερη αγάπη και έρωτας και ευτυχία για όλους.

Και με ένα πτυχίο στο χέρι ελπίζουμε σύντομα (σχετικά)!

Καλά να περάσετε όλοι σας σήμερα και προσοχή στους δρόμους, ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί. Πάρτε ταξί, λεωφορείο ή ας μην πιει ο οδηγός, για να είστε όλοι καλά μετά το γυρισμό, να χαρείτε το υπόλοιπο 2010.

sexy-santa

Όποιος ήταν καλό παιδί όλο το χρόνο, θα πάρει το παιδί στη φωτογραφία!

Δεν έκανα κανένα grand post για το τέλος του έτους, αλλά συμβαίνουν τόσα gran cosas γενικά που δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε! Άλλωστε, άλλοι bloggers έκαναν πολύ καλή δουλειά!

Neverlandean 1/2 : The Wins

Neverlandean 2/2 : The Fails

Gay Super Hero

Έξοχα!

30/12/09

Τελικά, ποιά θα είναι η πιο ΘΕΑ από όλες;

Καθώς έβλεπα για πολλοστή φορά το βίντεο κλιπ από το Bad Romance, έβλεπα ένα χαρακτηριστικό στην Lady Gaga που το είχα δει μόνο σε ακόμη μία, τη Madonna. Απορώ, βρέθηκε επιτέλους η αντικαταστάτρια της; Είναι πόσο; 23; Η Madge είναι μια τρελή τρελή 50άρα (δεν έχουμε πρόβλημα με τις ηλικίες αλλά η σύνταξη για κάποιο λόγο υπάρχει), οπότε υποθέτουμε πως σε κάποια χρόνια το πολύ 6, θα αποσυρθεί με χάρη και τη θέση της στον κόσμο των gay-powered female pop singers, θα πάρει η Lady Gaga.

Εκτός από τη Lady Gaga, δε βλέπω κάποια άλλη που να έχει ΤΕΤΟΙΑ δυναμική αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν οι Beyonce, Kylie etc αλλά είναι διαφορετικό είδος, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την Madonna.

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο θέμα. Ποια θα είναι η ΠΙΟ ΘΕΑ από όλες; Και δεν μιλάω για το Sorrority!

Mediafood

madonna

Και η αγαπημένη μας τραγουδίστρια (εάν εξαιρέσουμε κάτι βλακείες που έκανε πρόσφατα…)

19/12/09

James’ Cameron Avatar: 5 things we learn from this movie

***SPOILER ALERT***

00029492 5 πράγματα που μαθαίνουμε στο Avatar:

1. Αν δεν έχεις πουλί, δεν μετράει ο λόγος σου

2. Όποιος έχει το πιο μεγάλο πουλί είναι ο καλύτερος

3. Στις ερωτικές σκηνές στα 3d, οι 3d τσόντες του Alter, έχουν θέσει τα standard. Περιστροφική κίνηση της κάμερας με διάφορα πράγματα να κόβουν την οπτική επαφή με τα επίμαχα σημεία.

4. Οι εξωγήινοι είναι ψηλότεροι από εμάς.

5. Δεν παίρνουν προφυλάξεις την ώρα του "ζευγαρώματος

Σοβαρά τώρα, είναι μία ταινία που πιστεύω τονίζει την ανάγκη του σημερινού σκεπτόμενου ανθρώπου για ένωση με τον κόσμο, τη φύση, τη Γη, τους άλλους ανθρώπους. Το δείχνει τόσο έντονα ο τρόπος που ενώνονται ΦΥΣΙΚΑ με όλα τα πράγματα. Δεν θα ήταν avatar_planet αρκετή μία επίδειξη πνευματικής ένωσης με τα ζώα κτλ. Πιστεύω ήθελε να δείξει πως αυτή η ένωση ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι τόσο αληθινή που μπορείς να τη δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Για αυτό και λένε "I see you", ότι σε αντιλαμβάνονται και σε καταλαβαίνουν ποιος είσαι.

avatarx-topper-mediumΗ αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Σε βαθμό που δεν ήθελα να  τελειώσει. Ευτυχώς κρατάει περίπου 3 ώρες, στις οποίες δε βαριέσαι καθόλου. Περνάς μέσα από τόσα συναισθήματα και εντάσεις και ίσως φτάσεις σε σημείο να πεις πως θα ήθελες και εσύ να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο, ένωσης.

Προτείνω να τη δείτε, δεν θα κλαίτε να χρήματα σας όπως με τις περισσότερες ταινίες σήμερα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

6/12/09

Hey Hetero!

Είχα βρει αυτές τις φωτογραφίες σε ένα blog, δε θυμάμαι σε ποιο, όποιος ξέρει ας πει στα σχόλια. Είπα να τις μοιραστώ μαζί σας, τις βρίσκω τόσο όμορφες και εύστοχες!

Χρόνια πολλά στους Νίκους και στις Νικολέττες!

hetero_membership heyhetero_baby heyhetero_family heyhetero_kissing heyhetero_wedding ΄

2/12/09

Κλείνει το zuni.gr

Σήμερα μου ήρθε ένα e-mail, πως κλείνει η φοιτητική κοινότητα τύπου-Facebook, zuni. Δεν είχε και τεράστια απήχηση (εώς μηδαμινή θα έλεγα) και μάλλον ο δημιουργός αποφάσισε να το κλείσει.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου το Zuni κλείνει τον κύκλο του και σταματάει τη λειτουργία του. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στην κοινότητα του Zuni.

Αν θέλετε να κρατήσετε φωτογραφίες, μηνύματα κλπ. αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας πριν τη Δευτέρα. Μετά τη Δευτέρα, όλα τα στοιχεία θα διαγραφούν.

Zunigans
http://www.zuni.gr/

Κρίμα, είναι sad όταν κλείνουν σελίδες. Άσχετα εάν δεν τις ήξερε κανείς.

1/12/09

Καλό Μήνα, με προφύλαξη πάντα!

aids-ribbonΣήμερα Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Ένα ακρωνύμιο που έχει προκαλέσει τόσο πόνο.

Ας φροντίσουμε να σταματήσει εδώ. Μην κάνετε ποτέ μη-προφυλαγμένο σεξ και για κανένα λόγο. Η ζωή μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη διάθεση μας.

Καλό μήνα να έχουμε! Σε λίγο Χριστούγεννα, φωτάκια, δεντράκια, ιστορίες…

Με πρωτομηνιάτικη αγάπη,

mr.f

Blog Widget by LinkWithin
Grab this Widget ~ Blogger Accessories