16/11/09

Είναι η Lady Gaga, όργανο της Μασονίας;

Υπάρχουν πολλοί στο internet, που υποστηρίζουν πως η Lady Gaga είναι όργανο της Μασονίας. Παραθέτουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτά που λένε. Μερικά θα σας παραθέσω σε αυτό το post! Είναι πραγματικά πολύ πειστικά.

Παρακάτω βλέπουμε τη Lady Gaga, να φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Μασονικό από ότι φαίνεται κτίσμα.

01

Εάν έχει κάποιος σχετικά λίγη γνώση πάνω στην Freemasonary, ήδη θα ξέρει την σπουδαία σημασία των 2 πυλώνων Jachim και Boaz. Απεικονίζονται σε ένα μεγάλο αριθμό έργων τέχνης όπως αυτό παρακάτω:

Pillars-of-Solomon-Temple

Η Lady Gaga, στέκεται ανάμεσα στους δύο πυλώνες, φορώντας Hello Kitty παπούτσια, που μπορεί να θεωρηθεί μία αναφορά στο Mind Control σχετικά με την αθωότητα, την παιδική ηλικία, την επανεκπαίδευση κτλ. Τα μάτια της είναι κλειστά αλλά έχει μάτια που φαίνονται ανοιχτά, ζωγραφισμένα πάνω στα βλέφαρα, που είναι πολύ συμβολικό. Τα μάτια της φαίνονται ανοιχτά, ενώ στην ουσία είναι ερμητικά κλειστά.

02

Στην παραπάνω φωτογραφία, η Lady Gaga κάθετε πάνω σε ένα Μασονικό θρόνο, με τους δίδυμους πυλώνες σε κάθε πλευρά της. Πάνω από το κεφάλι της, η πυξίδα της Μασονίας.

pinsmasonlg

Φοράει ένα Hello Kitty φόρεμα και ποζάρει σε μία πόζα σαν ψεύτικη κούκλα. Τα χέρια της είναι τοποθετημένα με ένα τρόπο συμβολικής τέχνης που σημαίνει “Όσα πάνω τόσα και κάτω” (hermetic maxim)

04

Στην παραπάνω φωτογραφία, η Lady Gaga, στέκεται δίπλα σε μία προτομή ενός σημαντικού Μασόνου εύκολα αναγνωριζόμενη από το κολάρο. Ο συμβολισμός του “ενός οφθαλμού”, συνεχίζεται να χρησιμοποιείται στις φωτογραφήσεις της. Δεν είναι η μόνη καλλιτέχνης που το κάνει αυτό, δείτε και το εξώφυλλο της Rihanna, Rated R. Μία τσάντα Hello Kitty κρύβει το γατάκι της Lady Gaga.

Η Maria από το Metropolis ξαναχτυπά!

Το όνομα Lady Gaga, πάρθηκε από το βίντεο των Queen, Radio Gaga, από το οποίο πολλές σκηνές είναι παρμένες από την ταινία Metropolis. Αυτή η ταινία είναι γνωστή για τις πολλές αναφορές της σε απόκρυφες καταστάσεις (Θυσίες μαύρης μαγείας στο θεό Μολωχ, έλεγχος μυαλού, η πόρνη της Βαβυλώνας) και αναφέρεται πολύ συχνά στη μουσική βιομηχανία.

Σε αυτή την ταινία, η Μαρία, ένα εργαζόμενο κορίτσι είναι η “εκλεκτή” από την ελίτ, για να δώσουν την εμφάνιση της σε ένα ρομπότ που θα ελέγχει τις μάζες. Υπάρχει μία διχοτομή ανάμεσα στην αληθινή και την ψεύτικη Μαρία, που επίσης υπάρχει στο τελευταίο cd της Lady Gaga, Fame Monster.

32

Στην παραπάνω φωτογραφία, το χτένισμα της είναι εξαιρετικά ίδιο με το ρομπότ Μαρία όπως βλέπουμε παρακάτω:

metropolis00

Σε αυτή τη σκηνή από την ταινία, το ανδροειδές Μαρία, ενσωματώνει την “πόρνη της Βαβυλώνας” όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη 17:

“So he carried me away in the spirit into the wilderness: and I saw a woman sit upon a scarlet coloured beast, full of names of blasphemy, having seven heads and ten horns.

And the woman was arrayed in purple and scarlet colour, and decked with gold and precious stones and pearls, having a golden cup in her hand full of abominations and filthiness of her fornication:

And upon her forehead was a name written, MYSTERY, BABYLON THE GREAT, THE MOTHER OF HARLOTS AND ABOMINATIONS OF THE EARTH.

And I saw the woman drunken with the blood of the saints, and with the blood of the martyrs of Jesus: and when I saw her, I wondered with great admiration.

And the angel said unto me, Wherefore didst thou marvel? I will tell thee the mystery of the woman, and of the beast that carrieth her, which hath the seven heads and ten horns.”
-Revelation 17

 

Η ψεύτικη Lady Gaga, αντιτίθεται στην αληθινή, φυσική και προφανώς δυστυχισμένη Lady Gaga.

03

Άλλες φωτογραφίες…

ladygagacomputermask

Ζώντας σε μια προγραμματισμένη πραγματικότητα

normal_011

Είναι αυτό το κεφάλι του Baphomet στο κεφάλι της;

21

Ένα πραγματικό πέπλο, μπροστά στα μάτια της

051

Αν και είναι πολύ μορφωμένη πάνω στα σύμβολα και το τι σημαίνουν, οι φωτογραφήσεις γίνονται από “ειδικούς” συμβούλους. Τώρα, εάν απλά σχολιάζει το γεγονός ότι υπάρχει γενικό mind control στα media είτε είναι και αυτή απλά ένα θύμα, είναι δύσκολο να το κρίνουμε.

Το ανησυχητικό, είναι ότι αυτά δεν γίνονται μόνο με τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια, αλλά είναι ένα γενικό φαινόμενο στη βιομηχανία του θεάματος, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ίσως είναι έργο μιας μεγαλύτερης μηχανής. Τόσες πολλές αναφορές σε σύμβολα, μυστικές κοινωνίες κτλ, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Τι προτείνει το MTV να κάνουμε για αυτό; Just dance!

12 σχόλια:

  • Neverlandean είπε...
     

    Εμένα δε με πιάνουν αυτά τα ματζούνια, εσύ την ακούς από το πρωί μέχρι το βράδυ!!

  • mahler76 είπε...
     

    σιγά μην είναι και το μωρό της Ρόζμαρι.

  • gay super hero είπε...
     

    Λίγο μας έμεινε θα μας το κάψουν κι αυτό....

    Σίγουρα χρησιμοποιεί πολλά σύμβολα στη δουλειά της. Τώρα τι θέλει να πει είναι ένα άλλο θέμα....

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Η νέα τάξη πραγμάτων έχει πολλά πρόσωπα. Ειδικά τώρα που η μάυρη αδερφότητα έχει έρθει στην εξουσία (βλ. Πούτιν και ομπάμα), η Λευκή έριξε τη Lady Gaga να αντισταθμίσει την απώλεια του χαμένου εδάφους εξουσίας. Οι νεφελιμ από την άλλη ελέγχουν την Madonna και συμφωνα με έγκυρες πηγές το 2012 η Πέγκυ Ζήνα θα αναδειχθεί σε σημαντικό τελέστωρα της αλλάγης στο ρου της ιστορίας.

  • gay super hero είπε...
     

    Ακόμα κι αν είναι πράκτορας του Εωσφόρου εγώ τη λατρεύω πάντως :-Ρ

  • Ανώνυμος είπε...
     

    ....και την προμοταρει η γραία :-)
    αυτο ειναι το κουλοτερο απο ολα.
    καλα παντως με σοκαρες!
    ΕΥγε καλε!

  • RaMa RaMAMA GaGa OU LA LA BADEREROMANCCCE είπε...
     

    kako einai na einai kapoios masonos? ti ratsismos einai aftos? :P

  • another george blog είπε...
     

    Θα συμφωνήσω με τον cyan! νομίζω η τοποθέτησή του τα βάζει όλα σε ένα πλαίσιο!

    Επίσης ώρα να σταματήσουμε να ακούμε ριμίξ από τους freemasons!

  • M είπε...
     

    ε αφου ολα αυτα πιστευεις οτι δεν μπορει να ειναι συμπτωσεις σταματα να την ακους...οχι οτι εγω θα το κανω...μου αρεσει πολύ και δείχνει οτι εχει πολυ παθος για τη δουλεια της...
    κατι ξερω γω παντως που εχω άλλο είδωλο...καθόλου μασόνικο αι θίνκ

  • mahler76 είπε...
     


    το καυλί?

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Να σαι καλά ρε anothergeorge. Και ευχαριστώ επίσης που έθιξες το θέμα με τους freemasons. Εχεις απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σε επαγρύπνηση σαν κι εσένα που μεριμνούν για το καλό της χώρας.

  • another george blog είπε...
     

    Εγώ σε ευχαριστώ που με ευχαριστείς, Cyan μου.

Blog Widget by LinkWithin
Grab this Widget ~ Blogger Accessories