17/8/09

Gay Dating Sites Review

Ας κάνουμε ένα μικρό review των gay dating sites, τουλάχιστον των πιο γνωστών, ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί ή να μαθαίνουν οι παλιοί που είναι άσχετοι με το θέμα.

Gaydar

gaydar

Το πιο γνωστό, gay site-ορόσημο είναι το Gaydar. Πιστεύω πως σχεδόν όλοι όσοι με διαβάζετε αυτή τη στιγμή, έχετε ή είχατε ένα –τουλάχιστον- προφίλ εκεί. Πριν κάποια χρόνια 2-3, ήταν στις μεγάλες δόξες του. Τον Φλεβάρη του 2007, ο συνιδρυτής του Gaydar, Gary Frisch, βρέθηκε νεκρός κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Άνοιξε τη σελίδα το 1999, αφού είχε μετακομίσει από τη Νότια Αφρική στην Αγγλία το 1997. Ο τότε 38χρονος Gary Frisch, θεωρήθηκε πως είχε έναν ανεξήγητο θάνατο, αλλά χωρίς να κινήσει ιδιαίτερες υποψίες. Το Gaydar πάντως, τελευταία, λόγω του ότι αφήνει στα απλά του μέλη, χωρίς πληρωμένη συνδρομή, να βλέπουν περιορισμένο αριθμό προφίλ καθώς και να στέλνουν περιορισμένο αριθμό μηνυμάτων, έχασε μεγάλο μέρος της αίγλης του, αφού όλοι πήγαν στο GayRomeo όπου όλα αυτά είναι απεριόριστα. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξει το σχεδιασμό της σελίδας του, αλλά ως τώρα δεν τα καταφέρνει και το Gaydar Mobile που θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες αλλαγές σε αυτό, το έχουν επίσης επί πληρωμή και μάλιστα ανά μήνυμα.

GayRomeo

gayromeo

Το μεγαλύτερο ίσως gay dating site στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα πλέον σίγουρα κατέχει την πρώτη θέση στις καρδιές όλων μας, με τα απεριόριστα μηνύματα και προβολές προφίλ και τον πιο ανθρώπινο χαρακτήρα του. Είναι γενικά πιο παιχνιδιάρικο από το Gaydar, πιο νεανικό και μυρίζει λιγότερο σεξ η όλη φάση. Ίσως είναι και απλά ιδέα μου. Πάντως, πλέον, αν δεν είσαι στο GayRomeo, δεν είσαι πουθενά.

Manjam

manjam

Ένα αδιάφορο θα έλεγα site, γράφεσε μόνο για να γραφτείς, αφού όσοι Έλληνες τουλάχιστον υπάρχουν εκεί, θα υπάρχουν και στο GayRomeo, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να διατηρείς προφίλ εκεί. Κακοσχεδιασμένο και με τάσεις social networking που σε ένα gay site όπου όλοι πηδιούνται με όλους, δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει κάτι τέτοιο σαν feature.

Dudesnude

dudesnude

Το μοναδικό ίσως gay dating site που είναι τόσο ξεκάθαρο. Γυμνοί τύποι. Τέλος. Θες σεξ; Μπες. Όλα τα μέλη, για να γραφτούν συνήθως είναι διατεθειμένα να δείξουν και από κάτι. Δεν έχει τόσες ντροπές εδώ, όλα χύμα στο κύμα, αλλά οκ, αυτό αποτρέπει και πολλούς από το να γραφτούν, γιατί δεν θέλουν όλοι να δείξουν τα προσόντα τους δημόσια. Αυτό μειώνει την user base του, αλλά παρόλαυτα είναι μία καλή σελίδα. Θα την κατατάξω δεύτερη, μετά το Gayromeo, για τον ειλικρινή της χαρακτήρα και τα καλά γκομενάκια που κρύβει.

Facebook

facebook

Ok, αυτό δεν είναι ακριβώς gay dating site, αλλά πλέον έχει μετρατραπεί σε ένα. Θα βρεις πάμπολα fake profiles, fake pictures, fake επίθετα. Γενικά είναι πολύ fake η όλη φάση, καθώς το facebook απαιτεί να είσαι πιο επώνυμος, αλλά κανείς σχεδόν δεν το θέλει αυτό. Οπότε θα βλέπεις πολλές φωτογραφίες από torso, κώλο, πλάτη και σπάνια πρόσωπο. Ακόμα πιο σπάνια, πρόσωπο από το άτομο που ανήκει το profile. Δεν ενδείκνυτε για τέτοιες δουλειές το Facebook, άσε που είναι όλοι γκέι, στρέητ στο ίδιο καζάνι και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Οπότε το χρυσό μετάλλιο πάει στο Gayromeo, το ασημένιο στο Dudesnude και το χάλκινο ας πάει σε όποιον θέλει, δεν χρειάζεται κανείς πάνω από 2 προφίλ γενικά.

Υπάρχουν και άλλα gay dating sites αλλά γενικά δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα αναφέρω καν. Αν κάποιος από εσάς πιστεύει κάτι άλλο ας το πει.

Ωραία μέρη πάντως για να γνωρίσει κάποιος κόσμο στη Θεσσαλονίκη, είναι μερικά friendly μαγαζιά όπως το Allosmondo και μερικά σχετικά όπως Bigaroon και Enola.

14 σχόλια:

  • mahler76 είπε...
     

    "μυρίζει λιγότερο σεξ η όλη φάση" αχαχαχα My God πεθαίνω λέμε!!!

    το μεγαλύτερο πουστροσάιτ πάντως είναι το Facebook.

  • mr.f είπε...
     

    Μα όντως μυρίζει λιγότερο σεξ. Άσχετα που γίνεται περισσότερο.

    Δεν ξέρω για το φεσιμπουκ, ίσως έχεις δίκιο.

  • another george blog είπε...
     

    Τι μου θύμισες τώρα... στο gayromeo είχα γνωρίσει την μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση μου!
    Γενικά τότε το σάιτ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, το dar ήταν στα φόρτε του.

    Έχω να κάνω προφάιλ ή να μπω σε σάιτ γνωριμιών πάντως, από τα τέλη του 2005. Απλά δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ησύχασε το κεφάλι μου.

    (ελπίζω αυτό να μην είναι ενδεικτικό του από πότε έχω να κάνω σεξ)

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Ανηθικότητες! Υπερσεξουαλικοί gay! Που πάει η ρημάδα η κοινωνία;
    Γιατί με αυτά τα διαστροφικά site στερείτε το ψωμί έντιμων ανθρώπων;
    Υπάρχει πάντα η κυρα Τασία, ο κύριος Μάκης και άλλοι πρόθυμοι ιδιοκτήτες γραφείων συνοικεσίων πρόθυμοι να σε φέρουν σε επαφή με τον πρίγκιπά σου!
    Φαντάσου το, καταχώρηση στην Athens Voice: Δίμετρος καλλονός γυμνασμένος και μορφωμένος με 5 ακίνητα στη Βουλα ψάχνει παθητικό και vers εκπαιδευτικό κατα προτίμηση, για τρίο στο σκάφος του 20 μέτρων. Επικοινωνία με την κυρία Λίτσα, τηλ 210 69 69 69 0

  • Ανώνυμος είπε...
     

    ειχα προφιλ στο νταρ απο το 1999 αλλα δεν το χα ποτε σε υποληψη και ουτε και γνωριζα ποτε κοσμο.
    μετα το φιασκο με το θειο σας τα σβησα ολα απο παντου, αφενως μεν γιατι κατα καιρους ετρωγα διαφορα γαμοσταυρα απο αγνωστους Χ στα καλα καθουμενα [υποψιν δεν απανταω σε μυνηματα δεν συνανταω κοσμο ποτε!]αφετερου γιατι μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες ανακαλυψα 6 ατομα με τα οποια ειχε πηδηχτει η σκοπευε να πηδηχτει οσο τα χε με μενα και τα λοιπα.Συνεπως Gatto Μου καταλαβαινεις οτι ειχα δυο επιλογες: Η τα ψυχοφαρμακα η να τα σβησω
    και ακολουθησα τη 2
    το τι υσηχασε η κεφαλα μου δεν μπορω να στο περιγραψω λεμε....
    βεβαια το θεμα σηκωνει τρελη κουβεντα γιατι για επαρχια δεν υπαρχει αλλος τροπος να κανεις γνωριμιες, αλλα τες πα..δε γαμεις.

  • Kος Μηδενικός είπε...
     

    Χαχαχαχα!!! Ρε φίλε είσαι πραγματικά glam friend...τέλος!! Χαχαχα!!! Μιλάμε έχω λυθεί με την κοινωνική σου προσφορά στο χώρο! Θα τρελαθώ...χαχαχα!!!! Keep good work and updating of the glam news...χαχαχα!!!

    p.s. New EPSU!

  • ProFyLaKtiKo είπε...
     

    καλά το dar άλλαξε αρχική??? wow. πόσον καιρό έχω να μπω... στα ντουζένια του(μου) πάντως πρέπει να είχα δει τη μισή αθήνα... (και βάλε).

    το romeo ήταν σίγουρο πως θα ανέβει πάντως.

    ξέχασες και το τιμημένο irc... μπορεί να μην είναι αμιγώς site αλλά έχει ξεπαρθενέψει γενιές και γενιές

  • mr.f είπε...
     

    @G-2.0
    Καλά όλοι εκεί τις γνωρίζουμε ρε συ! Από που αλλού; Ποιος είναι τόσο out;

    Profile=Sex
    No Profile=No Sex συνήθως.

    @cyansanatomy
    Θεός ρε χαχαχαχα! Για μια στιγμή νόμιζα ήταν spam!

    @Aunt Donna
    Ο gay έρωτας είναι για ανθρώπους με γερά νεύρα. Είναι δύσκολο, μικρός ο χώρος, ένα μεγάλο κρεβάτι που λένε. Αν δεν το αντέχεις τη γάμησες.

    Εγώ πάντως δεν νομίζω να σε έβρισα, που έλεγες.

    @Zero Point
    Θα συνεχίσω να σε κάνω υπερήφανο!

    @Profylaktiko
    Ναι έχει λίγο καιρό που άλλαξε..αλλά δεν το σώζει με τέτοιες πίπες, πρέπει να δώσει παραπάνω τσάμπα πράματα για να κερδίσει κόσμο ξανά (δύσκολο).

    IRC sucks αλλά έχεις δίκιο. Υπάρχει και αυτό. Πιο vintage κατάσταση μεν, αλλά όλως παραδόξως ακόμη το χρησιμοποιούν. Από που μπάινουν τα κουνούπια στο σπίτι μου γαμώ τις σίτες μου μέσα; Με έχουν φάει!

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Μην ξεχάσετε και την Ελληνικό Gay Site που ανειξε πρόσφατα από Ελληνες που κατά τιν γνώμη μου πάει να γίνει ένα αρκετά σοβαρό site οπός είναι το fb
    GayBookSTAR.com

  • mahler76 είπε...
     

    είναι σοβαρό site το facebook??? XAAXXAXAAXAAXAXAXXAXAXAAXXA

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Periklis Antoniadis (Pickles)

    ειμαι στο facebook

    οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου....δειτε τις φωτο μου εκει

  • mahler76 είπε...
     

    @Periklis Antoniadis
    είσαι έκφυλο πουτανάκι πρόθυμο να ικανοποιήσεις τα ανώμαλα βίτσια του γαμιά σου? Αν ναι να κάνω facebook να μπώ να σε δώ.

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Definitely believe that which you said. Your favourite reason appeared to be at the net the
    simplest factor to understand of. I say to you, I definitely get irked while other people think about worries that they plainly don't know about. You controlled to hit the nail upon the highest and outlined out the whole thing without having side-effects , other people could take a signal. Will likely be again to ge

    Have a look at my blog :: canadian dating

  • Ανώνυμος είπε...
     

    Furthermore, i believe that mesothelioma is a extraordinary form
    of cancers that is generally found in individuals previously familiar with asbestos.
    Cancerous cells form within the mesothelium, which is a
    protecting lining which covers the vast majority of body's organs. These cells ordinarily form within the lining in the lu

    Here is my web page - facebook for sex

Blog Widget by LinkWithin
Grab this Widget ~ Blogger Accessories